Fotograf Patricia Matsson


MANGE BJÖD VA?!

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=565981
jag är helt mållös!

arg...

http://www.facebook.com/pages/Alla-vi-som-är-emot-ridsportsförbundets-nya-regel-om-loggor-på-utrustning/313938485306610

är det enda jag behöver säga...
/Inez

sitter här och knarkar One Tree Hill

Ridningen idag gick bra och jag tjuvade och galopperade en kortis, väldigt ovant och min häst har galet stor galopp insåg jag precis, men det är okej!;)
-så varför sitter du här?
5 ord som gav mig glöd

Biljetter bokade till GHS

Juste, har glömt berätta att vi äntligen har bokat biljetter till Göteborg Horse Show!
/INEZ

Kallt i Dalarna

Idag var det faktiskt rätt kallt, 11 minus! Chivas gick en liten kortis idag och var jätte fin, allting sitter verkligen så det ända jag kan göra nu är mest bygga upp kondisen och motionera honom.
Skulle så himla gärna vilja ha någon yngre att jobba med samtidigt eftersom det faktiskt blir lite långtråkigt!
Jag hade ju egentligen tänkt vänta till jul med att börja galoppera men eftersom han är så klockren i traven känns det lite små onödigt!
Jag får försöka knäppa lite bilder snart, det blir så tråkigt med sånna här inlägg!
/ INEZ

Dagen ala Inez

Idag anande jag att Chivas hade lite träningsverk eftersom han inte kom till mig i hagen så han fick gå ett lite lugnare pass och jag checkade bara över allting. Flyttade, böjde, öka-minska och osv. Gjorde en hel del halter också och dom sitter till 90 % nu, så himla skönt :)
Känns inte som han har tappat speciellt mycket men nu har jag bara skrittat och travat iof! Tänkte fortsätta med det fram till julafton ungefär och sedan börja galoppera sen ska jag försöka raka honom innan nyår hade jag tänkt!
-orsaderbyt 2011
/ inez

Längtar till torsdag!

Räknar dagarna kvar till torsdag för då får jag jullov och jag ska även träna för min tränare Annica som kommer till Mora! :D Det var ganska länge sen jag tränade för henne så jag är lite nervös, hehe.
Två bilder från när jag var hemma hos henne i Falun i somras och tränade.
/ Sanna

Dagens ridpass

Idag red jag på ridbanan ca 1 timme. Började såklart att skritta fram honom på långa tyglar och sedan jobbade jag honom i skritt en stund på volter och serpentiner med mycket halter. När jag började trava var han som en exploderande bomb, alltså han var så sjukt pigg och stark! Jag travade honom i en lång och låg form sedan tränade jag på lite galoppfattningar. Till slut kändes han bra och jag kunde avsluta med gott samvete!

Den håriga sanningen, Chivas är en nakenfis jämfört med Eu!

/ Sanna

Glöm inte att rösta på Roffe!

Jag tycker det är jätte coolt att Rolf-Göran Bengtsson är nominerad till Jerringpriset 2011, det är ju grymt stort om han skulle vinna! Det är så kul att att ridsporten syns mycket i media nu och jag tror att det kommer bli mer och mer.
Klicka här för att rösta på Roffe till Jerringpriset!
/ Sanna

Dagens vill ha

Älskar tröjorna från Pikeur och självklart mössorna från Kingsland, den rosa är min favorit!
/ Sanna

Söndag

Imorse gick jag till stallet och släppte ut hästarna, Eu fick vila idag. På eftermiddagen följde jag med Inez, Linnea och Inez mamma till Mora Rk för att kolla på julshow. Inez kom ju hem från Halmstad igår och jag har inte träffat hon på jätte länge så det var kul att se henne igen! :D

/ Sanna

såhär mörk är chivas nu

Chivas har blivit helt svart nu och har ganska så mycket päls, jag måste verkligen få tag på en klipp maskin!
Dock är han väldigt pigg och glad och jobbar på som aldrig förr, så himla kul att komma igång igen efter den lugna perioden! :)
/ Inez

Dagens ridpass

Jag slutade 12 idag så jag kom till stallet tidigt, fixade allt i stallet innan jag gjorde iordning honom. Våran hovslagare var hos oss imorse och satt på Eus tappsko så jag kunde rida ut. 

Skrittade på lång tygel runt byn 20 min och sedan joggade jag honom på ängen i ungefär 15 min innan jag skrittade av honom igen. Så det blev ett lugnt ridpass idag!
/ Sanna

Torsdag

Idag har jag varit i skolan, hade bla ekonomiprov som gick toppen tror jag! Jag slutade ganska sent så jag fick skynda mig hem och äta innan jag skulle ta in hästarna. Eucalyptus fick vila idag eftersom det var så mörkt och han har tappat en baksko. Istället så myste jag med honom i boxen och städade stallet lite.
Det funkar tyvär inte att lägga in bilder så jag får ta min favorit bild från arkivet. Eucalyptus har sån himla fin sommarpäls på bilden, nu har han värsta vinterpälsen!
/ Sanna

I'm back

Nu är jag tillbaka! Jag har saknat att blogga här och med lite övertalning från Inez ska jag börja blogga här igen. Känns bra!

Allt är förresten bra med mig och Eucalyptus! Han har tagit det lugnt under hösten när jag haft mycket med skolan men nu är vi igång igen sedan några veckor tillbaka.
Kram Sanna

i shall either find a way or make one


you know the way to keep me on my toes


I wish we had another time, I wish we had another placeREMEMBER THE NAME

Den här hästen är to die for, mer behöver jag egentligen inte säga. Jag tror på henne så, remember the name!
glöm inte att hon endast är 6 och går som dressyr häst till 99 %!
och nej jag har inte vita ridbyxorn, bara ljusblåa jeans, haha;)


som ni kanske hör blåser det fortfarande storm här nere... grrrr

tattueringar står för evighet


I close my eyes and pray

Jag hoppas så innerligt att det här är rätt beslut. Kanske inte för nuet, men för framtiden. Men det gör så ont att veta vad jag går miste om. Jag är säker på min sak men tvivlar på mig själv.

Den här kvällen spenderas med vannis och jb i högtalarna för att utnyttja en av våra sista kvällar tillsammans som rumskompisar, uch vad jag kommer sakna dig min fina vän

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU

Jag vill ha jul stämmning!

Så här känner jag nu!


Turn around and I'm back in the game, even better than the old me

Tillbaka på skolan efter 2 veckor i Landskrona, Dösjebro på stall Linell, vi har haft två roliga veckor men jag var helt slut varje kväll, haha. Om ni är nyfikna så finns deras facebook sida här! Dom har en hel del fina hästar om man säger så och på gården just nu fick vi det till runt 60. Dom hade 6 föl och sen ett 20 tal 1-2-3 åringar.
Dom har alltså ganska mycket avel och har fött upp en del mycket fina och meriterade hopphästar, varav en som jag red Panthalassa som går 155 just nu och är 10 år. Sen Roffes, Kiara la silla som han red i globen förra helgen. Sen 2 stycken 6 åringar som dom också har kvar som gått unghäst-vm som både 5 och 6 åringar. Fler också givetvis, men jag ska inte skriva ihjäl mig nu! ;)
Jag red 3 stycken hästar och vill ni se dom kan ni gå in och söka på stall Linell på youtube, så hittar ni Panthalassa och Pointen! 

Dessutom hade vi storm i några dagar också, upp emot 30 m/s blåste det och strömavbrott hade vi också, uch! Såhär såg garageporten ut efteråt, haha.

ska försöka uppdatera här lite oftare, kanske ska försöka dra med Sanna igen så det blir lite roligare ;) eller vad säger ni?!

I've been looking under rocks and breaking locks Just tryna find ya ♥Och jag saknar dig Sanna!


Tänkte bara säga att...

Jag saknar dig Inez!
/ Sanna

RSS 2.0