Tänkte bara säga att...

Imorgon rullar jag och min familj mot Skåne!!!! Vi åker inte ända ner till Flyinge imorgon, utan sover på hotell över natten och på lördag morgon åker vi till Flyinge. Ska bli jätte spännande!

Och jag kommer endast att blogga på min egna blogg framöver, den är lite mer personlig.
sannakarlsson.bubbleroom.se

/ Sanna

skriver så fort jag fått internet till min dator, puss så länge

skriver så fort jag fått internet till min dator, puss så länge

KLAART!

Idag har jag skickat i boendeansökan och allt, så nu är det klart! Flyttar på fredag eller lördag! :D


(Bilden är inte seriös, haha)


Jag kom in på Flyinge!!!

Inez har flyttat till Halmstad nu och jag är kvar hemma! Det kändes inte helt rätt med Halmstad och jag kunde inte bestämma mig riktigt. Men nu har jag fått veta att jag kommit in på FLYINGE!!! Det är ju det jag velat gå hela tiden men nu är jag lite osäker på vad jag vill och det är inte långt kvar tills skolan börjar. Lider av beslutsångest!! Vad skulle ni gjort om ni vad jag?
Får se hur det blir

Om 2 dagar flyttar jag ner till söder! Känns kul och vi får se hur det blir där nere med tiden och sådär om jag hinner blogga, känns lite värdelöst om inte Sanna bloggar, men det får väl gå ändå om det är någon som är intresserad av att veta vad jag gör och hur det går där nere. På lördag och söndag kommer jag att tävla, en 120 båda dagarna. Det är en gräs bana, 80x80m så det blir kul! :) 

Idag skrittade jag en tur på 1 timme med Anna och Sofia och sedan hade jag en lektion för en tjej i stallet, nu ska vi åka dit igen och grilla lite som avsked, det blir mysigt!

Blogguppehåll för mig

Gör ett litet uppehåll här på bloggen då jag inte har så mycket att blogga om just nu, så att ni vet. Men Inez kommer vell blogga på som vanligt! :)14 dagar till ny start

Det är 2 veckor kvar till våran skola börjar. En ny skola. Vi kommer att gå nere i Halmstad. 60 mil hem ifrån...
Såklart följer hästarna med eftersom vi kommer gå elitidrott! :D Det känns verkligen super kul och spännande! Anläggningen är enorm, 2 ridhus, 4 stall, utebana, en skrittmaskin med plats för 8 hästar, travbana, terrängbana, en längre galoppbana. Skolan äger 60 hästar, hopphästarna har gått 130-140 varav uppfödningar som gått breeders osv. Vi kommer att bo på internat, de tycker jag låter super kul!

Vi flyttar förhoppningsvis ner den 12, alltså om 11 dagar. Jag åker ner då eftersom jag rider ett meeting ett stenkast ifrån skolan på Harplinge ridklubb 13-14.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, så ni får fråga vad ni undrar! :)

Stallet nuNu ska jag gå till stallet, Eu ska vila idag men kanske går en liten promenad med honom!


RSS 2.0