Fullspäckad vecka!

Har haft fullt upp hela denhär veckan, inte en lugn stund alltså! Har haft 5 prov, 4 inlämningar och 2 redovisningar, superkul! Men nu är det iaf avklarat! 
Idag red jag en 12 årig valack som gått 130 på lektion (väldigt oskolad, som skolan har på prov) och Chivas på kvällen, båda passen gick helt okej! 

Igår hade vi stilhoppning vilket gick helt okej, min fina prins sköter sig som vanligt! Efter bedömmningen red jag Emmas häst, en i min klass. Så himla fin är den, 6 åring efter Quite Easy, har gått 3 års test, haft föl och nu vart igån i 2 månader ungefär. Den är väldigt mogen i sig själv för att vara så lite riden och har enorma gångarter och hoppa kan den också!
Jag red lite över bommar och hoppade små skutt, den hoppar bra med ryggen och har väldigt bra teknink! Det finns inte mycket att klaga på men den måste få mer rutin bara :)
Här är en film snutt, man ser så väl att hon rättar sig för varje språng, så possitiv och villig!
Kanske borde säga det också att Emma rider mest dressyr, men nu när hon har en sånhär kvalitets häst ska hon börja hoppa mera!;)

och på lördag åker jag hem till Dalarna! 

Lite nya grejer

Lite dålig bild, men idag köpte jag ett par nya tyglar då mina älsklingar har gått sönder. Blev ett par halva läder halva gummit denhär gången. Sen köpte jag en förbygel fast han inte behöver det, men för att han är grymt snygg i det. Chivven fick också en slickgodis för att han är bäst.
Förra veckan fick jag också 2 par ridbyxor, ett par vita mountin horse och ett par röda horselife, ett schabrak och kingsland strumpor! :)

Vecka 10!

Veckorna rullar minst sagt framåt här nere! Det känns som det har börjat bli höst med löven är nästan helt gröna fortfarande, sommaren vill inte riktigt släppa taget!

Chivas var med på våran terräng träning för Johan Lundin i måndags och skötte sig tydligen tillräckligt bra eftersom Johan sa att han skulle bli terränghäst, haha.
Och idag hade vi dressyr ryttartest (videosarna under) och efter det så säger folket att jag ska tävla dressyr. Visst det är superkul men jag vill faktiskt att han ska vara banhoppningshäst! (läs han vill vara)
Nästa vecka har vi höstlov också och innan dess har vi en hel del uppgifter som ska lämnas in, så det är mycket jobb nu! På höstlovet åker jag hem och vi har träning för Lotta Schultz och mentalt för Johan Fyrberg så det är mycket spännande! :)
Jag kan inte beskriva min kärlek till dig. Ingen kommer någonsin göra det du gör för mig och jag är så rädd om dig min pärla ♥

Ellinor och Genial dressyr ryttartest 20 okt 2011

Ellinor och Genial på testet idag, Ellinor var jätte nervös! Genial går alltid jätte fint men nu var han ganska spänd. 

 


Dressyrryttar test 20 okt 2011.


Äch, 130 debuten.

 

Vi rev dom 2 första, vi hade för dåligt tempo, första bommen hade lika gärna kunnat ligga kvar och andra kommer vi väldigt vingligt in på som ni ser. Flytet emellan kändes super bra och sista bommen som föll var på en distans med 5 långa språng, dock red jag iväg lite för mycket om vi kom lite för mycket in i hindret. Jag är i alla fall nöjd med rundan och hoppas på en till start i 130 snarast! :)

 

 


Fram ridningen igår, till debuten 130! Det finns inga ord för dig min vän
Clinic 5 oktober 2011

Inledningen till Clinicen på Flyinge med Rolf Göran, han hyllas för sitt guld i Europamästerskapen, så himla häftigt var det! Flyinges största ridhus var fullpropppat och alla stog upp, klappade och jublade.

TILL FLYINGE IMORGON!!!RSS 2.0