Stilbedömmning

Veckan innan höstlovet blev vi bedömda i stilhoppning, vi fick rida två rundor. Filmen är från första rundan, vi hade ganska dåligt flyt men andra rundan var bättre.

Kom och tänka på den nu då jag hoppade Leading Floyd, våran nya skolhäst här om dagen som jag har tagit hand om sen den kom och ridit varje dag, vilken skillnad det var. Floyd sköt över hindrerna, hoppade upp sig rejält på nästan alla språng och Chivas lixom bara "kliver över". Jag gillar båda, men det var kul med lite variation! 

Hittade också en film på Floyd från hans tidigar karriär (har placering i 145) Syns tydligt hur han hoppar upp här!


Nästa vecka går vi ut på praktik och jag kommer åka med Ellinor ner till Lund!

Högst upp på önskelistan just nu!

inte superbra bilder, men hur gött skulle det inte vara med ett par långa chaps såhär till vintern?!
någon som har några tips på snygga? (dom på bilderna är min klasskompis som jag provade idag och blev förälskad!)
såklart blir dom åt fel håll...

jag vill inte vara här, men jag vill inte åka hem.

Jag trodde jag visst, trodde jag ville bort och börja om. Men jag tog inte den chansen och jag vill inte återvända till det tåg som redan gått

Träning för Lotta Schultz!

Imorgon kommer dagen jag väntat på ett bra tag! Det är nämligen så att vi (utvecklings teamet) har träning för Lotta Schultz! Vi har träning torsdag-fredag och jag tror det kommer bli dunderkul! Har ju varit med i utvecklingsteamet i 2 år nu så det är 7-8 gången jag tränar för Lotta och alla gånger har jag varit lika nöjd efteråt och hennes träningar är suveräna! 
Gruppen jag rider i börjar klockan halv 6 imorgon men innan det ska jag hinna rida Snäckan och sedan kolla på gruppen innan som min fina vän Patricia rider i!

Lotta, när hon tog hem guldet på senior SM i augusti! det är stor

RSS 2.0