Div 1 omg 1

Vi kom 2a med laget igår i Tierp! 
Här är min grund omgång, jag hade 1 ner och alla andra var 0 så vi gick till omhoppning. 
Behöver jag ens säga att jag är nöjd med rundan? Dom 8 första hindrerna var klockrena, dock tog jag en för hållning för mycket utan tryck till 9an som var en stor oxer och vi tappade fart och tryck och därför var han osäker på hindret efter också och backade av lite. Vad tycker ni?!

När det var 3 ekipage kvar tills jag skulle in och hoppa omhoppningen tappade han en sko, behöver egentligen inte nämna att jag fick panik, men vi fick på den igenom och vi gick in och satte en snabb omhoppning (dom 5 första sprången) men när vi red mot sista linjen med en oxer igenom sväng så tröck jag på alldeles för mycket i svänge och vi låg super stort (på en nu ännu större oxer) så där stoppade vi och blev uteslutna tyvärr!
Dom andra hade 4-4-0 så det var synd att jag inte fick sätta den så vi hade vunnit!

110 lugnet 2012

 


Gustav Wasa bilderna

Det är mycket med bilderna nu och många som vill att jag skickar bilder, det är jättekul men det tar en hel del tid och jag måste prioritera mina hästar först så det kanske dröjer någon dag innan jag hinner få fram dom, men alla som vill kommer jag såklart skicka till, men det underlättar väldigt mycket för mig om ni skriver era mejl adresser, ponnyn/ponnyerna du satt på och klasserna du red, vilka dagar, tack på förhand! 

en utav mina favoriter från helgen, väldigt söt ponny

Tävling med Tornado

Var på tävling idag med Tornado och red 95 och 105. I 95 fick vi ett onödigt nedslag men i 105 gjorde vi våran bästa runda någonsin, lungt och reglerbart och satte en dubbel nolla som räckte till en 3 placering! 
Så han ska förmodligen följa med Chivas på Dalahoppet och gå en 110 på torsdag, väldigt kul!
Blött och snöigt var det också, vi hade väldigt tur med vädret över Gustav Wasa med tanke på alla snö som kommit dom senaste dagarna, haha.

Försöker hitta motivation

det är något med denhär filmen

Mycket bilder

sitter och plockar med bilderna från Gustav Wasa, helt galet många av ingen anledning!
Madde och Pazzan får stå för bilden!

RSS 2.0