Slutet på vecka 7

JAG BLIR GALEN PÅ BLOGG.SE, TEXTEN KLUMPAR IHOP SIG OCH LÄGGER SIG I MITTEN HUR ÄN JAG GÖR!!!!
Tänkte bara kika in och uppdaterar er lite grann! Det har hänt en del sen sist tror jag. Var nämligen iväg och red ett meeting på Halmstad fältridklubb förra helgen och ni som har mig på facebook vet ju redan att vi var nolla i 120 på fredagen och blev 10 placerad av hela 75 starter, rudan satte bra men det var inte den bästa vi gjort, i en snäv sväng så stannade vi upp, säkert en hel sekund och på en distans la vi in ett extra och så där!
I 125 (var 130 starter så klassen delades upp i 2 klasser, lol? haha)på Lördagen hann jag inte rida fram, vilket resulterade i 3 nedslag. När jag kom till framridningen fick jag tydligen inte gå in, så jag skrittade runt och väntade i säkert en kvart och när Ellinor tjatar på personalen som tusan så kommer dom på att jag skulle fått gå in för länge sen, så när jag kommer in och har travat ett varv på framridningen så ropar dom att jag får gå upp på framhoppningen, det känndes inte sådär superkul kan jag meddela, vart rejält stressad och irriterad. Iaf när jag kommer upp på framhoppningen och har travat 1 varv där så ropar dom att jag ska ner på banan(!!!!!) då höll jag ungefär på att bryta ihop, men men!
Red även en 120 på Lördagen där jag hade 1 ner i grunden, vi hade slarvat lite med tiden så jag hann inte gå banan men eftersom det var typ 50 innan mig så hann jag kolla på ganska många och lära mig banan, dock hade jag ingen aning om vad distanerna låg på, så mellan 6 och 7 så blev det fel på ett galoppsprång och därmed ett nerslag.
Jag är iaf jätte stolt över min älskade häst som ställer upp i alla lägen och sköter sig som den gud han är!




Sen hade vi terräng igen i måndags, lika kul som vanligt och i Tisdags hade vi hoppträning för Hans Delling, super skoj!!! :) Och på lördag åker vi till Kullabyggden och hoppar en 120, bäst att passa på när man har skjuts.
Nej nu ska jag ta tag i några frågor om kvalitets bedömmningen som vi hade här för några veckor sen;) hade bra allihopa hemma i kalla Dalarna (här kan man gå i Linne fortfaranande fast det nästan är oktober;)

Chivas V.G

17 september 2011 Nolla 120


Kvalade till 130!

Dagen har varit riktigt bra, dock har jag snart varit uppe i ett helt dygn eftersom vi gick upp klockan 4 i morse för att sedan dra iväg från stallet strax efter 5!
Red in på banan strax efter 8 och satte en 0a, det var hur skönt som helst och det kändes super bra! Dock fick jag ingen placering då jag hade en ganska kass tid, eftersom jag bara red för 0a! Men det var 17 placerade och jag kom 20 av ungefär 70 stycken.
Och som rubriken lyder så har vi kvalat till 130, känns verkligen superkul! Jag var jätte sugen att gå in i klassen efter och debutera men det får vänta, jag vill helst göra debut på regionalt, men vill också hinna med det innan årets slut! Jag har en film men lägger inte ut den i fall det inte önskas.
Ban skissen från idag, lite för stort format för designen men det blev så litet annars.

wopwop

Det börjar klockan 8, vi har 2 timmar dit, behöver 45 min där, hej gå upp klockan 4!

Harplinge vecka 5 ihop tryckt text...

Fick faktiskt en kommentar om att jag borde uppdatera så jag tänkte ta tag i det och berätta hur det ser ut just nu, 5 veckan i söder. Tiden går så sjukt fort här nere! Förutom att det regnar varje dag så man blir piss blöt och kall så jag har hunnit blit förkyld som tusan så är det faktiskt riktigt bra här. Det blåser som tusan också, öppnar jag en dörr 1 dm så flyger den upp och jag efter, haha.

I söndags var det en tävling ungefär 10 min skritt här ifrån som jag var med på, var dock en lokal så jag hoppade 110, men det var kul att tävla eftersom det var en månad sen sist! Vi nollade grunden väldigt fint, omhoppningen var dock inget att skryta över men vi var iaf nolla där med och kom 3dje placerade så det var kul! :)
I måndags så hoppade vi terräng för Johan Lundin som är A-tränare och tidigare landslags ryttare. Det var väldigt roligt och vi kommer göra det i ungefär 7 måndagar framåt i höst och sedan på våren igen. Jag hade dock en gymasiehäst eftersom jag tävlade dagen innan, Fair Lady en 7 åring efter Tornesch. Haha som ni förstår så var den ingen lat säck som fick hasa sig över hindrena om man säger så... Hon bockade ungefär hela tiden och sköt upp till månen och vände över alla små stockar, haha. Snacka om att adrenalinet pumpade!
Faktiskt så är september väldigt fullbokat med tävlingar, förhoppningsvis kommer jag åka med han vi har i hoppning på tävling i Ljungby på lördag, dock så står vi på reserv listan eftersom det var fullt (100 i varje klass) inget vi från Dalarna kan föreställa oss, iaf inte jag, haha! Så vi får se, men jag hoppas såklart det! Jag är faktiskt lite spänd nu inför inomhus säsongen som nu drar igång, kompakta barnor är inte min grej direkt, men men!
Nej nu måste jag kila iväg på idrotts lektion! Hade bra för det ska jag!
korten har min fina vän Giovanna knäppt!

Tillägnat Mormor och alla där hemma!

Det här inlägget skriver jag nu för att vi äntligen har fått internet på rummen och en alldeles egen mac! Dessutom hörde jag att min mormor tyckte att jag hade skrivit lite för dåligt så det här inlägget skriver jag till mormor! Hihi

Allting rullar på super här nere, har redan gått 3 veckor, vet inte var dom tog vägen. Jag trivs super, det ända jag tvivlar på är hur det kommer bli med tävlandet, dock har jag redan 2 tävlingar inbokade dehär månaden, sen har vi ju lastbil på skolan så helt dött är det inte, kommer tillbaka till det.
Igentligen hade jag och min rumskompis och bästa kompis här tänkt åka hem till mig i helgen, var jätte sugen på att träffa alla och så vidare men det blev inte riktigt så på grund av att hon letar lite ny häst osv. Får hoppas att jag får med henne någon annan helg snart, skulle vart super.

Vi rider 3 ggr i veckan (på skoltid) och hittils har vi nästa bara ridit våra egna hästar för att dom ska kunna se lite vad vi behöver, går för osv osv. Sen kommer det nog bli att vi får rida gymnaiehästarna 1 gång i veckan ungefär, kanske 2 ibland beroende på vad vi själva vill.
Jag har ridit gymnasiehäst 2 gånger, ena gånger red jag den störst dom hade, inte det roligast jag har gjort direkt, men men. Andra gången red jag en superfin 8 åring, det var väldigt kul. Hon var jätte annorlunda mor Chivas så det var en upplevelse.

Som jag hade planerat skulle jag rida 120, 125 nästa helg inne i harplinge, men dom klasserna blev inställda på grund av för få anmälningar. Så om jag ska vara med där så finns det bara upp till 110 och det känns inte sådär super värt, tror hellre att jag skuttar lite själv ist, men vi får se.
Sen är det ett regional/nationellt meeting på halmstad fältridklubb 23-25 september som jag kommer vara med på, förmodligen hoppar jag 120-125-120 då. Är himla sugen på att sätta en till nolla i 120 nu så att jag iaf är kvalad till 130! :)
Nej nu ska jag inte skriva flera sidor långa inlägg, men det är som det ser ut nu. Hoppas ni har det bra hemma allihopa också och kram till mormor!

RSS 2.0