Missa inte!

Ni missar vell inte värdscup finalerna som sänds på SVT imorgon? Jag och Inez ska självklart ha en tv-dag imorgon, det ska bli kul att se om Inez pallar 2 timmar dressyr!

Här är schemat jag tagit från Ridsports hemsida:




Bilder på Inez

Det var alltså jag som fick agera fotograf igår när Inez provred hästar. Jag vill inte lägga in några bilder på hästarna hon red och jag hoppas ni förstår det. Men jag tog några bilder på Inez under dagen så jag tänkte bjuda på dom.







Dagens ridpass

Idag började jag med att skritta fram runt byn på långa tyglar 15 minuter. Sedan jobbade jag honom ungefär 20 minuter på ängen, det gick helt okej. Det blåste väldigt mycket och han var lite spänd. Men det blev iallafall väldigt fina galoppfattningar och han var lugn i galoppen! Efteråt skrittade jag av honom 15 minuter.

Eucalyptus på ängen förra veckan.



Valborg!

Har kollat på filmerna två gånger idag och kommer kolla minst två imorgon oxå. Det är så sjukt svårt!
Men nu är det ju Valborg, ha så kul allihopa!!!!!!!!!!!!

Dagen efter

Har legat och funderat en himla massa, både igår innan jag somnade och idag när jag vaknade. Provade 4 riktigt fina hästar igår varav 3 som var snäppet vassare. Alla 3 var helt olika individer som skulle ridas på 3 helt olika sätt, lite svårt att ställa om sig så pass fort mellan men det gick bra. Jag fastnade för allas olika personlig heter och sätt.
Berättar kanske mera sen? Nu ska jag kolla på filmerna med Mamma och Lotta, spännande! :D

Godmorgon

Vi kom hem halv 1 inatt och när jag la mig i sängen så somnade jag på en gång. Nu på morgonen har jag legat och tänkt på hästarna Inez red igår, jag kan inte välja någon favorit för alla var super fina! Hon får berätta om dom sen. Jag ska snart till stallet, saknar Eucalyptus. Det var länge sedan jag inte var i stallet på en hel dag.

Jag och Inez på en toalett någonstans i Gävle igår.


Nu är vi påväg hem. Det har varit en väldi...

29042011928 (MMS)

Nu är vi påväg hem. Det har varit en väldigt lång dag och vi har haft det väldigt stressat med tiden så vi har inte hunnit äta ordentligt. Har sett mycket fina och intressanta hästar idag, det blir nog svårt för Inez att välja. Nu ska vi stanna på närmaste mc donalds sen ska vi sova resten av vägen! Kram Sanna


Dagens fråga


Äventyr

Har sovit jätte dåligt inatt men nu är jag iallafall uppe och äter frukost. Ska strax packa min väska med lite matsäck, kamera och ett glatt humör! Jag ska ju följa Inez som ska provrida hästar i Heby och Tierp. Det ska bli jätte spännande, det är kul att göra lite utflykter ibland som förstör dagsrutinerna. Vi kommer hem ganska sent så mamma tar hand om eucalyptus idag, troligtvis så går hon en promenad med honom.

Jag och Eucalyptus 1 april. Han har ändrat färg väldigt snabbt!



Imorgon fredag!!

Imorgon åker vi åter igen på road tripp för att kolla på hästar! Den här gånger åker vi till Heby och Tierp. Nu åker jag, mamma, Lotta (min faster) och Sanna! Får hoppas att vi hittar The One en gång till...
Vi kommer att åka runt halv 10 och komma hem rätt sent så ni får ha överseende när det gäller bloggningen!

Dagens ridpass

Eucalyptus gick ganska hårt igår så det blev ett lugnt ridpass idag. Började med att skritta fram runt byn ungefär 15 minuter på långa tyglar, sen joggade jag honom ca 20 minuter på ängen, han var väldigt mjuk och fin! Sedan skrittade jag av honom på långa tyglar i 10 minuter.

Bilder från idag. Jag rider lätt på alla bilder därför är jag något framåtlutad.








Min fina ponny






Sanna hissar

Idag hissar jag: Mountain Horse

Jag har aldrig varit något stort fan av Mountain Horse men när jag kollade in på vår/sommar kollektionen så ändrade jag mig. Där fanns det faktiskt massor med kläder som föll mig in i smaken! Kollektionen har så stor blandning så den passar alla slags ryttare. Bra Mountain Horse!

Här är kläderna som jag gillar:








Vad vill ni läsa om?

Vi jobbar mycket på att förbättra bloggen men vi behöver ju även eran åsikt! Ni får gärna berätta hur ni vill ha våran blogg, mer bilder på hästar, mer utrustning, mm. Säg vad ni tycker. Om ni undrar något, fråga!

Ni får gärna önska ett inlägg! tex att vi ska visa våra rum, debattinlägg, våran hästhistoria, allt möjligt kan det vara. Det är bara att önska på!


Dressyrträning

Kom precis hem och äter nu lite kvällsmat. Det gick super duper bra på träningen idag, är jätte glad! Jag började uppvärmingen med att skritta fram ca 10 minuter och sedan jogga igång honom i en lång och låg form. Sen fortsatte vi att träna på att rida i ett mindre tempo, en början till samlad trav. Red även skänkelvikningar i trav. Idag började vi även jobba på att galoppera i ett mindre tempo som ska bli samlad galopp en dag. Han va super fin och jag fick en riktigt bra känsla!!!

Det var lite dammigt i ridhuset idag...




Onsdag

Jag åt frukost kl10 imorse, runt 12 cyklade jag till Inez och då sprang vi till gymmet. Sen tränade vi styrka i ungefär 1 timme och sen gick vi hem till Inez. Tog ett litet mellanmål (banan och oboy) och sedan gjorde vi en kycklingsallad till lunch. Efter det segade vi lite hemma hos Inez och jag har nyss gått hem till mig. Nu ska jag byta om, äta mellanmål och sen åka till stallet.

Det här åt jag och Inez till lunch idag, det blev dock lite för mycket. Min mat är överst och Inez under.


Frukost

Jag sitter nu och äter en alldeles perfekt frukost (apropå föreläsningen igår) 
Gröt, med äppelmos och vetegroddar och 2 mackor med grönsaker och skinka. En ljus mjuk och en hårdbröd bit. Något hon sa som jag tyckte var jätte bra var att det är bra att äta vitt bröd bara man har smör, grönsaker och protein i form av skinka, leverpastej eller liknande! Då får man i sig allt som behövs: Protein, kolhydrater och fett!

Föreläsning

Jag, mamma och Inez åkte till Falun idag på eftermiddagen och kom hem nyss. Först var vi på stan en stund och sen åkte vi till Sveden på föreläsning. Det var en jätte intressant föreläsning! Marina hette hon som föreläste, hon är dietist och idrottspedagog. Hon pratade om hur man ska äta för att må bra, gick igenom fett, kolhydrater, fibrer och sånt. Jag tycker att sånt är jätte intressant, om jag inte kommer jobba med hästar när jag blir äldre så vill jag ha hennes jobb. När man går igenom kost så inser man verkligen hur viktigt det är att äta bra för att må bra! Marina är ju inblandad i Team Leksands så vi fick bla provsmaka nya bröd och dom lottade ut schabrak och tränningsdvd. Kul att jag och Inez kommer få samma föreläsning igen om några veckor men då med Utvecklingsteam Dalarna.

Klicka här för att komma till Marinas blogg




Dagens träning

Jag och Inez har precis varit ute på en springtur! Idag sprang vi inte så långt men vi la upp ett högre tempo istället. Det gick bra men något tungt mot slutet! Inez har precis duschat och nu ska vi hem till mig och duscha. Sen drar vi till Falun!





Dagens ridpass

Idag red jag ut i skogen 1 timme. Skrittade fram på långa tyglar genom byn ca 15 minuter, sedan travade jag honom lång och låg på en grusväg i skogen ca 10 minuter. Sen skrittade jag på långa tyglar en vända i skogen vid ridklubben, där är det en del backar så det var bra, det finns tyvär inte så många backar i Selbäck. Sen travade jag grusvägen hem och så fick han skritta en bra bit på lång tygel.




DYÓN

I julas fick jag penagar till att köpa mig ett par Dyòn Chaps men jag har inte kommit iväg till någon butik för att köpa dom, eller dom butiker jag har vart på har dom inte funnits i! Sen vill jag inte beställa dom från internett eftersom jag vill vara helt säker på storleken osvosv. Sen funderar jag också på om det finns andra chaps som är lika bra eller till och med ännu bättre. Dyón är ju annars väldigt bra i kvalitén vad jag har hört! 
Så är det någon som vet eller har några bra chaps? Tipsa mig i så fall! :)
Dom här gillar jag,
men jag tror faktiskt att jag föredrar dom som är halva, halva:

Uttråkad!

Ligger väldigt uttråkad i min säng och väntar på att Sanna ska bli klar i stallet, jag gick upp jätte tidigt idag för att jag skulle vara klar så vi kunde springa, men det var väldigt onödigt av mig, jag känner ju Sanna tillräckligt väl för att veta att hon tar all tid i världen på sig :) jaja, jag får väl kolla runt på lite hästar så länge då!


Dagens fråga


Tisdag

Godmorgon! Äter just nu frukost och sen ska jag skynda mig till stallet för att ta ut hästarna och rida. Kommer hem ungefär vid 12 och då ska jag och Inez ut och springa, det gick förresten bra att springa igår! Senare idag ska jag, mamma och Inez till Falun, ska först gå på stan en stund och sen blir det föreläsning med Team FaluRS.

Dagens ridpass

Det blev ett helt okej pass idag. Först skrittade jag och mamma ut ca 15 minuter, skrittjobbade honom lite också. Sedan red jag honom hemma på ängen, han gick super fint! Han lyssnade bra, blev inte stark och lång! Travade mest i en lång och låg form men testade på slutet att rida i en högre form och det gick toppen. Funkade även bra i galoppen!







Nu kommer Inez, vi ska ut och springa en långvända i det fina kvällsvädret! :D


Sommarstugan

Idag har jag varit i Nusnäs i våran stuga, mysigt! Vi vårstädade hela tomten och det var rätt så mycket, jag har krattat så jag har fått blåsor på händerna! Har även lekt med min hund och han tog årets första dopp idag, redan i april, inte illa! Det verkade som han inte tyckte det var så kallt för han var i vattnet minst hundra gånger. Jag väntar dock någon månad till.

Zorro badar i Siljan.



Hemma, resultat

Nu har jag äntligen kommit hem och vi ska ut och springa snart förhoppningsvis. Har tyvärr inte blivit någon träning i helgen! :( Har varit på väg flera gånger men fått komplikationer. I fredags var jag alltså iväg till Orsa och startade Svarten, han gick 0a i LD, han var pigg och glad! Men i LC så var han lite grinig och när jag skänklade på honom sparkade han bakut, då tar det nästan stopp för honom för han sparkar så högt så det tog slut på fart! Han stannade alltså ut sig, men det var verkligen helt onödigt och jag kommer att träna situationer när han sparkar bakut så han lägger av med det, då kommer den lilla rackaren vara duktig på tävligsbanorna :) han blir verkligen en helt annan häst på tävling, men i LC gjorde jag honom sur!
bild i repris.

Dagens vill ha

Jag önskar mig ett par Pikeur ridbyxor! Dom "vanliga" är troligtvis för stora för mig eftersom jag har barnstorlekar på alla mina ridbyxor. Så tipsa om snygga barnridbyxor från Pikeur!




Dagens fråga


Det här visste ni inte...

Om mig: Jag är en tidsoptimist!

Om Eucalyptus: Han är otroligt känslig, på alla sätt och vis! Han är väldigt känslig i ridningen och känner dom minsta hjälperna man gör. Men han är även känslig på ett "dåligt sätt", man får inte ta på hans öron och man måste vara väldigt försiktig när man håller på i huvudetområdet.

Om Inez: Inez är längre än mig, det skiljer mer än 10 centimeter.


Bildbomd på mig och eucalyptus













Dagens ridpass

Just nu sitter jag och äter tonfisksallad, kom nyss hem från stallet. Det blev ett bra och varmt ridpass idag, red ca 40 minuter. Jag red på ängen först och då knäppte mamma lite kort, dom kommer upp snart. Skrittade fram på långa tyglar ungefär 10 minuter sedan skrittjobbade jag honom 10 minuter, han var ganska stark eftersom han vilat i 2 dagar. Travade honom lång och låg i 5 minuter, väldigt lugn och fin. Provade även att galoppera lite och han var jätte lugn! Sen fick han skritta på långa tyglar runt byn ca 15 minuter.

Fina och duktiga Eucalyptus efter ridpasset idag.



Godmorgon

Jag har nyss vaknat, sitter och äter frukost nu. Ska strax till stallet då våran hovslagare kommer och skor, på en söndag, det är guld värt! Så det blev bara två dagars vila för eu som tur är! Idag ska vi skritta/jogga runt byn i det fina vädret!

Dagens träning

Tråkigt att träna själv men idag fick det bli så eftersom Inez fortfarande är i Älvdalen. Jag tog en lång springtur idag. Jag sprang till stallet 3,5 km utan vila, sen blev det vila på 30 minuter i stallet då jag mockade och allt, sen sprang jag hem igen 3,5 km utan vila. Är jätte glad att jag klarade det för jag la upp lite högre tempo än vad jag och Inez hade i förrgår. Dessutom var det stekande sol!

Jag sprang i en t-shirt från Kingsland och byxor från Adidias.



Glad påsk

Jag tycker det är jätte mysigt med påsk och då vet man att våren är här på riktigt! Eucalyptus har tyvär tappat en sko så han får lite påskvila under helgen! Nu ska jag ut och kratta gården.

Glad påsk alla fina läsare!




Inez och Mr Starlight

Lite bilder från tävlingen idag, Inez får själv berätta resultaten sen!








Godnatt

Jag har fått i mig mat och allt nu, ska snart sova för det blir en lång dag imorgon. Inez åkte till sin stuga i Älvdalen i eftermiddags men hon kommer hem en snabbis imorgon då hon ska tävla, sen åker hon tillbaka igen! Jag och mamma ska ta ut hästarna runt halv 9 imorgon sen åker vi till Orsa och kollar på tävlingen. Inez ska som sagt tävla Svarten som hon hoppat några gånger det här året.

Inez startlista inför morgondagen.



Dagens träning

Idag har vi lite träningsvärk men vi har tränat på ändå! Vi sprang en vända på ca 30 minuter, vilade inget alls men vi hade ett lågt tempo hela tiden vilket gjorde att vi orkade hela rundan. När vi kom hem till Inez körde vi ett core pass på 30 minuter, grymt jobbigt men grymt bra träning. Efteråt stretchade vi såklart av ordentligt!

Inez nya springskor från Adidas.




Dagens ridpass

Jag och mamma åkte till ridhuset idag. Skrittade fram 15 minuter, sedan började jag trava igång honom lång och låg. Han gick super fint då och vi hade ett bra tempo! Efter 10 minuter trav så började jag travjobba honom ordentligt. Red lite lösgörande övningar och sen skrittjobbade jag honom 20 minuter. Mycket halter och skänkelvikningar, super fin ponny! :D Efteråt så skrittade vi ner till älven och eucalyptus tyckte det var jätte roligt, han skulle gärna vilja bada!

Några bilder från idag.
 






Frukost

Sitter här och njuter av dagens höjdpunkt, frukost! Jag har lite att göra idag så jag gick upp klockan 8 för att hinna med allt och dessutom blir jag så himla seg om jag sover till typ 11.

Dagens frukost. Det blir dubbelt med blåbär idag, mums, tur att det är nyttigt med blåbär!




Kära ponny

Saknar min förra ponny Blacky! Det känns väldigt skönt att veta vart han är och att han har det bra, för det vet jag att han har hos Tova! Jag ser fram emot att träffa honom på tävlingen i Orsa på fredag!




Utvecklings team Dalarna!

Nu har vi fått mejl och de är helt klart att vi kom med i utvecklings teamet i Dalarna 2011!
Både jag och Sanna kom alltså med i år, verkligen super kul! Jag var med förra året också, men nu är det alltså nya projekt år och de ser vi fram emot.
Det är träningar uppsuttet och för vår egen fysik, föreläsningar osv!
Har även ett par till kompisar som kommer delta, jätte roligt! En utav dom är www.patriciam.webblogg.se!


Dagens träning

Jag och Inez sprang till gymmet idag, det var skit skönt trots att det regnade! Det tog ungefär 15-20 minuter så det var perfekt uppvärmning! På gymmet körde vi styrka 1h 30 min, det blev ett långt pass men vi la in mycket vila. Sen stretchade vi av ordentligt i en kvart!

Inez: BL administrations vindtröja och träningsbyxor från H&M.


Jag: Träningsbyxor från Adidas och tröja från Svenska ridsportsförbundet.



Bilder från stallet

Jag tror inte jag visat så mycket bilder från stallet men vill heller inte visa för mycket! I stallet har vi 5 boxar, fikarum, toalett, sadelkammare och ett stort höloft. Och om ni frågar mig så är det nog det finaste i mora!

Eucalyptus box.


Detaljbilder från fikarummet.




Toalett.


Utanför stallet.



Lite av hagarna.



Dagens ridpass

Idag hade jag utsläpp så jag cyklade upp till stallet runt 8. Släppte ut alla hästarna i hagen, fixade stallet och sen tog jag in eu på stallgången. Jag skrittade runt byn ca 30 minuter, han var något stel idag så det blev mycket öppnor och skänkelvikingar. På slutet så jobbade han på väldigt bra genom hela kroppen, är nöjd!

Ledsen att det inte blir så mycket ridbilder när jag rider hemma, men jag är oftast själv i stallet. I helgen kommer det förhoppningsvis upp bilder från när vi rider på ängen!


Dagen

Idag väntar vi på ett mejl (hemlisen) och sen ska vi springa till gymmet och göra allt där och sedan ska jag på koll med min rygg! 
Händer en till grej idag som jag kommer få svar på imorgon, så de är en väldigt spännande dag idag!!
Juste, vi ska försöka ta tag i headern oxå och ikväll ska jag lägga upp en film på Svarten och bilder på träningskläderna jag köpte i Malmö, så håll utkik! Nu ska jag på Vollebolly turnering! ;)

Vilodag för eucalyptus

Bild från förra hösten.



Dagens fråga



HUR MÅNGA TIMMAR SPENDERAR NI I STALLET VARJE DAG?

Själv så är jag i stallet ungefär 4-5 timmar varje dag. Jag kan ju säga att jag inte precis stressar när jag är där, jag gör alltid det jag ska + lite till.


Hemlis

Vi fick varsitt mejl idag som vi väntat länge på! Vi håller det lite hemligt tills på onsdag då allt är klart. Kan avslöja att det handlar om ett projekt här i Dalarna!

Träningspass avklarat!

Idag körde vi ett ordentligt pass i en och en halv timme med en uppvärmning på 20 min promenad och löpning, (mest löpning). Imorgon kanske vi ska springa till gymmet om det är någorlunda väder, spännande :)

Tävlingspriser

Tävlingspriser är ett mycket diskuterat ämne! Tex prispengar på ponnytävlingar och vad man får för priser! Jag fick ett presentkort på hästshopen som var där igår, det tycker jag var jätte bra! Då får man välja vad man vill ha, istället för att få en rosa grimma tex! Så jag valde såklart ett par lindor!

Detta fick jag igår när jag kom tvåa: Rosett, plankett, Agria foderkort (mycket bra att ha)
och presentkort på Elldes Hästshop, valde då beiga lindor från Horse Guard.



Dagens ridpass

Idag skrittade jag ut på eucalyptus 50 minuter utan några större krav. Han var jätte tittig, vilket han aldrig brukar vara. Var rädd för varenda liten sten i diket och när vi kom till laman så trodde jag att han skulle slänga av mig! Han stannade och kollade på den några gånger och sen gick han snällt förbi den. Och sen när vi kommit en liten bit så såg han världens största och farligaste rovdjur (enligt han själv), kossor! Vi har aldrig gått förbi några kossor men jag trodde det skulle gå bra, men icke! Han blev helt till sig och jag insåg ganska snabbt att vi aldrig skulle kunna gå förbi dom. Behöver jag säga att han skrittade på i ett väldigt raskt tempo hemåt?

Nöjd med att vara tillbaka i hagen där det inte finns några kossor synliga!



Film

Det här är filmen från LB:1! Pappas telefon skulle ju såklart ringa precis när jag red, som tur var så blev han inte rädd! Slutet blev väldigt konstigt så jag klippte bort det. 




Godmorgon

Idag är jag dödstrött! Först var det tävling igår och sen följde jag Inez och kollade när hon hoppade svarten, det såg klockrent ut för dom! Sen på kvällen när jag satt och planerade in en lång sovmorgon idag för jag var så himla trött så får jag veta att jag ska ta ut hästarna, hej 07.30! Nu äter jag frukost och ska så fort som möjligt cykla iväg till stallet!


Hoppträning Svarten

Har varit och hopptränat lilla Svarten precis, idag var han super fin och hopppade av bra! Nötte inte så mycket utan hoppade fram och sedan hoppade jag igenom en kort bana på tre hinder tre gånger på olika höjder. 
På fredag blir kommer jag att starta honom för första gången och då kommer han att gå LD och LC, det klarar han galant eftersom han har tävlat högre förut!
filmer kommer kanske senare :)

Tävling i Vansbro

Toppen dag, jag är så himla glad! Gick upp halv 7 och hade en timme på mig att äta frukost och fixa håret. Halv 8 åkte jag till stallet och knoppade euccalyptus sedan packade jag i det sista. Åkte från stallet ungefär vid 9 tiden.
Blev något sen till framridningen men det gick tydligen bra ändå, eucalyptus var i super form! Första klassern var en LB:1 och det kändes ganska enkelt idag. I traven var han fin, i galoppen så kom blev han något stark sista mellangaloppen annars kändes hela programmet klockrent! Vi fick 69,31 och en andra placering! Otroligt nöjd!
Innan LA:1 så var han något stark och pigg på framridningen men gick väldigt fint ändå tyckte jag. Inne på banan gick det helt okej, förutom att vi hade ett för högt grundtempo och galoppdelen gick lite sådär. Vi fick 62,63%!

Jag är jätte nöjd med dagen, det var ju ändå våran andra dressyrtävling tillsammans och våran första LA:1!





SÅKLART

Såklart för bra för att vara sant, känner mig bara helt tom.
Och andra sidan verkar de ha gått bra för Sanna iaf i första klassen eftersom hon ringt mig, dock satt jag på flyget då, så fick ett meddelande när vi landat att hon ringt och hon svarade inte när jag ringde upp, så får se då när hon startat L:an.

Tävlingsdag

Tidsinställt inlägg

Precis som senaste tävlingsdagen så vill jag ha en bloggfri morgon för att kunna fokusera på mig själv! Jag startar LB:1 ca 11.00 och LA:1 ca 12.50, spännande! Jag ska försöka ta bilder under dagen och det kommer självklart bli uppdatering när jag kommer hem!

Håll tummarna för oss idag och ett stort lycka till till er andra som också ska tävla idag!



Flugsäsong på gång

Är på jakt efter ett bra flugtäcke! Inte min starka sida att köpa täcken, dock så älskar min mamma det så det är hon som får sköta denna affären. Om det är billigt så är det så dålig kvalité och passformen är inte alls bra, och om man hittar något riktigt bra så kostar det alldeles för mycket!
Ni får gärna dela med er tips om bra flugtäcken och även flugmedel (gärna hemmagjorda)!




Taggad till tusen!

Jag är så jäkla taggad på att tävla imorgon!!!!!!!!!!!!

Jag och mamma duschade honom första gången i nya stallet idag, det gick bra! Dock så schamponerade vi honom inte för det skulle bli lite krångligt! Sen putsade jag allt och packade. Nu har jag myst ner mig i soffan en stund, sen ska jag duscha och försöka komma i säng tidigt!




Lördag

Åt frukost vid 10 idag sen åkte jag och mamma till ridhuset med Eu. Det blev ungefär samma ridpass som i förrgår. Skrittade fram 10 minuter ute sen travade jag igång honom ca 10 minuter i en låg form. Red väldigt mycket lösgörande och han blev super fin, tror jag satsar på samma framridning imorgon då det funkade väldigt bra på honom. I galopparbetet var han också jätte fin! Känns bra inför imorgon!

Nu ska jag äta lite sen ska jag till stallet igen, det är duschen som gäller för eucalyptus då. Sen ska jag packa tävlingsskåpet och sedan duscha mig själv!

Eucalyptus i duschen i förra stallet.



håller tummarna


Dagens ridpass

Idag skrittade jag runt Norra ungefär 30 minuter. Eucalyptus skrittade på väldigt bra och i en super fin form! Han lyssnade även bra för hjälperna! Så underbart mysigt ridpass, det var strålande sol, jag red i en tunn tröja och vi såg dessutom minst 5 fjärilar.

Imorgon blir en rolig dag! Jag ska fixa allt inför tävlingen, dvs rida igenom eucalyptus och få en bra känsla i kroppen, duscha honom och packa tävlingsskåpet! Jag tycker nästan att förberedelserna är roligare än själva tävlingen!


Hö dags

Tycker inte alls om när det är dags att köpa nytt hö, det är så himla jobbigt att bära allt även om det är pappa som gör det mesta. Så jag får vell lov att säga att det är jobbigt att kolla på! ;) Idag ska köpa en ny sorts hö på Sollerön av en vän till familjen. I vintras hade vi ganska dåligt hö, det är därför eucalyptus blev så tunn men nu är hullet på väg upp igen som tur är. Så därför byter vi hö och hoppas att detta är bättre! Nu ska jag byta om till skönare kläder, blir ju som sagt en hel kväll i stallet med slit!

Tycker det ser så härligt ut när man slår hö på sommaren, fast det är ju lite jobbigare än att köpa färdigt hö! Bild från google.



MALMÖ!

Nu är vi framme i Malmö, flög hemifrån vid halv 1 och var framme en timme senare i Ängelholm, då åkte vi impulsivt och kollade på en häst, THE ONE!!
Nu ska vi ut och käka och imorgon ska vi shoppa, ska försöka få tag i lite nya träningskläder, vi får la se :) hör av mig senare eller imorgon!

Dagens ridpass

Idag (igen) packade jag och mamma in eucalyptus i transporten och åkte till ridhuset. När vi hade fått på träns och sadeln så hade jag glömt sadelgjordon, lyckat av mig! Så det var bara att lasta in igen, åka 6 km tillbaka och hämta den. Men när jag väl var uppe på hästen med alla grejer på plats så hade jag bra flyt! Skrittade fram ute 15 minuter sen gick jag in och travade fram honom ca 10 min. Sedan red jag lite mjukgörande övningar i trav, serpentiner funkar väldigt bra på honom tycker jag! Mot slutet red jag igenom både LB:1 och LA:1, kändes helt okej. LB:1 kändes super enkelt och det gick väldigt bra. LA:1 kändes lite svårare, tycker att travdelen är ganska lång så man blir ganska trött i kroppen och tappar ridningen. Men i galoppen så var han superduper fin! När jag travade av honom så gick han jätte fint, väldigt fin i formen!

Det var väldigt skönt att rida i en slapp pikétröja i det varma vädret, luftar bra! ;) Pikétröjan kommer från Modern Horse och dom smutsiga ridbyxorna kommer från Three Crown Horseline.



Underbar morgon

Käkade frukost halv 8 idag sen cyklade jag till stallet i minusgrader. Tog ut hästarna och sen fixade jag stallet. Otroligt fint väder det blev runt 9, strålande sol, inte ett enda moln på himlen och plusgrader. Det visade t.o.m 20 + på väggen i solen, hoppas det håller i sig hela dagen. Nu får jag i mig lite mellanmål, ska strax ta av mig långkalsongerna och gå en promenad med Zorro.


Kort filmklipp från träningen




Startlistor

Himla bra att startlistorna kommit ut redan inför söndag, senaste tävlingen så kom startlistorna ut på eftermiddagen dagen innan tävlingen. Det finns ju faktiskt folk som vill planera och jag är en av dom iallafall! Det var inte alls många starter, så dagen går nog ganska fort!





Dressyrträning

Tränade för Annica i Östnor idag och det gick ganska så bra. Jag är inte helt nöjd med min egen ridning men eucalyptus skötte sig väldigt bra! Galoppen var AMAZING, vi börjar verkligen få koll på den nu! Tränade lite delar ur programmen jag ska rida i helgen. Bla skänkelvikningar, förvänd galopp och mellantrav! Gjorde även en ryggning som kändes kanon!

Mamma filmade idag som vanligt, men hon fick tyvär inte med det bästa. Medans jag lägger in filmen så får den här printade bilden från filmen.



Åker imorgon

Vi har vart och tränat jätte lätt idag, jag glömde kläder och därför blev det kaos. 
Imorgon åker jag till Malmö och kommer hem på Söndag eftermiddag. Flyger från Mora, det blir spännande. 
Så är det någon som vet en bra hästsports butik i Malmö city? ;) Sanna kommer alltså att sköta bloggen i helgen så det blir massa dressyr! Haha inte för att jag skriver så mycket, men det blir bättre när jag får häst!
Nu ska jag ut och gå en sväng!

Nya träningskläder

Idag innan vi åkte till gymmet så gick vi på Intersport med mamma. Var i behov av ett par till träningsskor, att ha på gymmet! Köpte även nya träningsbyxor. Allt från Adidas!





Efterlängtat paket

Nu har min Pikeur Diana äntligen kommit, blev lite orolig att jag inte skulle hinna få den innan helgen! Den är superfin och fint figurssydd! Den är dock lite lång på mig eftersom jag är så kort. 





Håller tummarna!

Blev super nervös när jag såg att jag fått brev från Flyinge, trodde att det redan var intagning (det är nästa vecka). Men det var bara om prova-på-dag! Håller alla tummar jag har på att jag kommer in, tror inte mina betyg räcker men man kan alltid hoppas. Om jag kommer in så kommer jag inte tveka en sekund på att flytta!




Träning

Idag blir det en riktig träningsdag, kul! Nu ska jag ut och springa med Zorro, sen ska jag och Inez till gymmet och ikväll ska jag på dressyrträning. Det var kul på gymmet igår men otroligt drygt, kör samma pass idag igen eftersom det inte blir något mer gym denna vecka!

Gammal gymbild på Inez.



Tog ett tag

Ja det tog ett tag för mig att få iväg dehär men vi har iaf varit och tränat på gymmet idag! Cyklade dit och sprang på bandet som uppvärmning och sedan körde vi igenom programmet. Vi har ett mål inför sommaren med konditionen och därför måste vi försöka att ligga i och träna den lite några dagar i veckan. Men om 2 veckor ska vi börja springa till gymmet, det blir spännande!



Dagens ridpass

Eftersom jag red ganska hårt igår och det blir hårt imorgon så tog vi det lugnt idag. Skrittade ut barbacka runt byn ungefär 40 minuter, väldigt mysigt!

Eucalyptus börjar få riktigt fin päls nu och skavsåren försvann för några veckor sedan. Skönt! Han är så himla fin på sommaren! En bild på sommarpälsen förra året:



Hjälmväska

Himla praktisk uppfinning tycker jag! Tyvär äger jag ingen men ska köpa en när jag åker till någon ridsportaffär nästa gång. Håller hjälmen snygg och fräsch, gillar inte alls när hjälmen ligger lös!

John Whitaker, ca pris 299 kr. Min stora favorit, men vart får man tag på den i butik?



Dagens ridpass

Jag och mamma åkte till ridhuset idag och tränade ca 1 timme! Skrittade fram i en kvart och sen travade jag igång honom lång och låg ungefär 10 minuter. Skrittjobbade honom sedan, tränade bla på halter och ryggning. Sen började jag travjobba honom och red igenom lite programdelar några gånger. Galoppen var superfin idag och mycket fina fattningar, särskillt från skritt. På slutet red jag igenom LA:1 och han kändes väldigt fin, dock blev han lite stark och lång i traven men galoppen skötte vi bra! Sedan travade jag av honom lång och låg på 8-volter och serpentiner som jag brukar. Mycket nöjd med dagens ridpass!

ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN! Nu kan man börja rida i pikétröja igen, vilket vårtecken!

Två mobilbilder från ridhuset idag, synd att han stod så konstigt på den första:




Dagens

Såhär såg jag ut idag! Jag väntar på att Sanna ska höra av sig så vi ska ut och gå, sålänge tror jag att jag tar ut mina hundar en sväng. 
Jackan är från Kingslands vinterkollektion 10-11 :)

Jag blir galen!

Jag beställde en Pikeur Diana kavaj från Helsingborg Equestrian and Pet (HEPSHOP) för två månader sedan. Och först fanns den inte i lager så då skulle dom skicka den från typ Holland och det tog ju någon vecka. När dom hade fått den så tvekade jag om jag ville ha den men hörde av mig efter någon vecka och sa att vi skulle sätta in pengar samma dag vilket vi gjorde. Och detta var två veckor innan tävlingen i Falun men jag fick den såklart inte innan tävlingen som jag hade hoppats på. Så idag fick jag lov att höra av mig om dom ens hade skickat den men då hade dom tydligen missat att vi satt in pengar och det var liksom 3 veckor sedan! Så nu skulle dom skicka den imorgon och jag hinner säkert inte få den innan tävlingen på söndag, trist.




Morgonträning

Imorse efter jag hade ätit frukost så tog jag med mig hunden på en springtur! Det gick bättre än förväntat, han stannade inte så mycket och han hade samma tempo som mig hela tiden. Så nu får han bli min nya träningskompis när jag ska springa, perfekt! Sprang ungefär 30 minuter sen lekte vi i trädgården 15 minuter, bra träning.

BRA TIPS: TA MED HUNDEN UT OM DU TYCKER DET ÄR TRÅKIGT ATT SPRINGA!



Träningsplanering

Min egen träningsplanering för denna vecka. Skriver inte upp eucalyptus planering för den kan ändras lite men den här planeringen måste jag verkligen hålla!

Måndag: Springa på morgonen, ridning, promenad med Inez 

Tisdag: Ridning, gymmet med Inez

Onsdag: Springa på morgonen, gymmet med Inez, dressyrträning

Torsdag: Ridning, promenad

Fredag: Ridning, springa, träna styrka hemma 

Lördag: Ridning, promenad

Söndag:
Dressyrtävling, VILA

Ny vecka, nya möjligheter

Jag bloggade inte igår eftersom jag var med www.annasalza.blogg.se igår på tävling till Karlstad, alltså ganska långt. Kom hem ganska så sent och då mådde jag inte så bra, men nya tag denhär veckan alltså.

Sommarbilder

Eucalyptus vilade idag, det blev dock ingen vila för mig. Jag har varit ute och sprungit i det fina vädret, runt 15 grader idag! Vårdagen till ära så bjuder jag på några sommarbilder från 2010!








Min lördag

Jag sov hos Inez inatt och imorse låg vi i sängen och segade jätte länge. Åkte hem runt halv 1 och sen åkte jag och mamma till ridhuset. Eu var ganska stark idag och jag hängde inte med på noterna riktigt så dagens ridpass gick lite sådär, kan åtminstonde trösta mig med att vi gjorde fina galoppfattningar. Nu på kvällen har jag, Inez och Nanette varit på bio. Kollade Hur många lingon finns det i världen, väldigt rolig till och från! Nu blir det film någon timme sen sängen.

Mamma och Eucalyptus vid ridhuset idag.



Läget

Nu har Sanna åkt hem och jag har varit ute och sprungit i 30-40 min. Sanna är i ridhuset så vi får hoppas på uppdatering från hennes sidan när hon kommer hem, senare ska vi iaf på bio!
jasminez, förra våren

Träning, Svarten

Tränade alltså Svarten igår, det fick okej-bra. Hoppade bana, linjer, kompbinationer osv. Det var så himla annorlunda mot alla storhästar jag har ridit nu eftersom han är så pass liten i sättet. Han kryper gärna in i hindrena och är svår att övertyga. Sen har han inte super kondition och därför blir han lite trött och sur när man säger åt honom och försöker få in sidorna osv. Dock har han kapacitet och jag tror att med lite vana kommer han att gå av. Han hoppar alltid oxå så det är skönt! Väldigt rolig att rida honom och det kommer jag förmodligen göra lite nu ett tag.

oj vad jag putade med magen! haha

Fredag!

Nu har vi vart och tränat, blev lite konition och armar, det var skönt. Nu ska jag duscha och uppdatera om gårdagen, senare kommer Sanna till mig så kollar vi på film och sånt. 
Känns som Sanna har paktat ihop svaren i dagens fråga! Så nu får väl jag ta och hitta någon att pakta med så det blir lite jämnare statistik ;) 

Ny kategori



Tänkte börja med Dagens fråga, roligt att se vad våra läsare tycker! Vi börjar med en enkel idag! Spännande om vi har mest dressyrryttare eller hoppryttare. Vad är roligast? Dressyr eller hoppning?


Dagens ridpass

Jag red på skoterleden idag, skönt att snön äntligen är borta så man får en till bra grusväg! Skrittjobbade honom endast och han gick toppen, lite stel i höger i början men gav efter ganska snabbt. Sen skrittade jag honom på långa tyglar genom byn och över ängen.


Nu ska jag äta och byta om till träningskläder för snart ska vi på gymmet, det blir kondition idag!


Film från dressyrträning




Inez och Svarten

Jag tyckte det gick bra för Inez att rida Svarten idag, hon får skriva om det mer imorgon! Jag fick några bra filmer så dom kommer vell också upp imorgon. Nu ska jag alldeles strax sova eftersom jag har utsläpp imorgon.

Inez och d-ponnyn Svarten. Jag tycker inez outfit var super snygg idag!



Träning 2 snart

Då var dagens första träning klar, nu blir det nästa! Jag har precis fått i mig lite fil och ska snart byta om till stå-i-ridhus-kläder. Jag ska följa med Inez till Moras ridhus där hon ska träna en d-ponny. Jag ska filma när Inez hoppar så det kanske kommer upp någon film senare ikväll. Möjligtvis kommer det upp lite film från min dressyrträning också.

Inez i Orsa tidigare idag.



Dressyrträning i Orsa

Idag var det dressyrträning för Annica, veckans höjdpunkt! Jag fick rida ensam idag eftersom marres häst var ofräsch. Det gick super bra som alltid när jag tränar för Annica, hon måste vara magisk på något sätt! Både jag och eu skärper till oss ordentligt när vi tränar för henne. Idag tränade vi lite på allt möjligt som skänkelvikinigar, mellantrav och skrittgaloppfattningar. Visade henne även filmen och allt från tävlingen och hon tyckte att det var toppen!

Inez var såklart med idag och knäppte kort. Det blev dock inte så bra ridbilder...
 





Följ oss via Bloglovin

Ni har vell inte missat att ni kan följa våran blogg enkelt via bloglovin?
Klicka HÄR för att följa oss på Bloglovin!




Morgon dagen!

Imorgon har vi faktiskt en ganska så full späckad dag framför oss. Först så kommer vi att åka till Orsa på dressyr träning då Sanna ska rida för Annica! Senare på kvällen kommer vi att vara i Mora och då ska jag träna en D-ponny som jag jag ska tävla om några veckor, kommer bli super kul!
Nu ska jag nog försöka sova eftersom en lång dag väntar. 


Dagens ridpass

Skickade sms till Inez när jag var i stallet och frågade om vi skulle rida ut tillsammans, hon tackade inte precis nej till att rida! Så Inez fick rida Eucalyptus och jag fick rida lilla Silver. Vi skrittade och travade runt Selbäck ungefär 50 minuter. Det gick bra, eucalyptus var dock lite stark och envis så Inez fick kämpa på ganska bra med honom. Det var skönt att sitta på Silver och inte ha några krav alls, han är 27 år!

Inez och Eucalyptus (med hoppsadel, ser man inte alltför ofta)


Jag och Silver, Inez och Eucalyptus!



Mysig dag

Idag har jag myst ute i solen nästan hela dagen! Först imorse satt jag ute med min hund på altanen och nu har jag myst i stallet ungefär 5 timmar. Passade på att mocka hagen, tråkigt, men det gick bra med sol och sällskapssjuka hästar. Sen har jag och Inez även varit ute och ridit tillsammans!

Silver och Eucalyptus i hagen idag:






Sanna hissar

Idag HISSAR jag:

Min tävlingsklubb! Jag bor ju i Mora, men tävlar för Falun av några anledningar. Dels för att min tränare tävlar för det och hon bor i närheten, och även för att jag är med i deras talangsatsning Team FaluRS. FARS är en ren tävlingsklubb, vilket jag tycker är mycket bra då all uppmärksamhet går till tävlingsryttarna. Jag tycker klubben är superaktiv jämfört med andra klubbar, hemsidan uppdateras hela tiden och även på facebook. Det är oftast mycket aktiviteter, särskillt i Teamet, så som föreläsningar, klubbtävlingar och gästtänare. Och om man är med i Teamet så får man även träningsbidrag! FARS leder även Agria Cup på 106 poäng, mycket duktiga tävlingsryttare!


Lugnt

Vi tog det ganska lungt på gymmet idag, körde lite och spände lite muskler osv, ni vet sånt som biffar gör!! Går runt och pustar mest;) nejdå men inte allt för hårt alltså. Nu, en bild från den delen då vi (jag) spännde mig.

Oseriöst såklart!

Är de verkligen dressyr ryttaren som är den mest aktiva av oss?

JAJA NU DRAR VI OCH TRÄNAR!!!

Dagens ridpass

Åkte ju till ridhuset idag med EU. Skrittade fram ungefär 10 minuter sen travade jag fram på en 8-volt ganska länge för att mjuka upp honom ordentligt eftersom han var lite stel i höger. Tog en skrittpaus på 5 minuter och började sedan jobba honom. Red flera stycken övningar som var väldigt bra för att mjuka upp honom. Sen i galoppen så var han supen fin, kändes väldigt bra! På slutet så lekte vi över ett 20 cm litet hinder och eu blev verkligen världens raket, han tyckte tydligen det var super kul!





Illa!

När det går såhär långt så man har kingsland som bokmärke, har det gått för långt då? ;)
// gissa vem

GPA




ÅÅÅÅH! När jag ser dom här fina grejerna så önskar jag nästan att jag var hoppryttare! Jag tycker dom är så otroligt stilrena och lyxiga. Det är många som inte alls tycker att hjälmen är snygg, och trots att jag är dressyrryttare så tycker jag den är fantastisk. Nej, jag tror Inez får köpa både kavajen och hjälmen så att jag får peta och kolla på dom lite ibland. Och Inez ÄLSKAR ju brunt!


Snälla tomten?

eller vänta... tomten kommer inte på sommaren, så jag får slå sönder spargrisen!



Efter gymmet

Nu har vi kommit hem från gymmet efter inte allt för hårt pass och sitter och käkar. Jag är hungring som en varg;) Sedan ska vi kolla runt lite och sedan kikar vi på film förmodligen. 


Nu blir det gymmet

Jag har vräkt i mig en tacotallrik till lunch och ångar det lite nu när vi ska träna snart. Inez slutar 3 och då ska jag möta henne vid skolan sen går vi till gymmet. Känns som vi inte tränat på evigheter (tre dagar sen) så det ska bli kul. Efteråt så ska vi troligtvis hem till inez och kolla på våran favorit film, I am number four.

Inez som stretchade av lite förstiktigt för några veckor sedan.



Snyggt från Kingsland

Jag är inget stort fan av kepsar precis, men dessa två från Kingsland är så otroligt snygga! Perfekta i sommar på varma tävlingar och liknanade. En till mig och en till Inez, tack!




Dagens ridpass

Idag red jag på en lång grusväg ungefär 1 timme, endast skritt och trav. Han var väldigt lugn och avslppnad, inga större konstigheter!




Fundersam

Jag har faktiskt försökt at blogga flera gånger idag, men jag har inte riktigt något att skriva om, så tråkigt utan häst!!! 
Tänkte iaf berätta att jag kollat igenom filmerna ännu en gång med mina föräldrar och analyserat och vridit och vänt. Har en klar lista på hästarna nu. Dock är de så svårt att veta vem som har bäst kapacitet och vem jag passar bäst ihop med osv osv. Mina 3 favoriter är alla lagom storlek och är alla enorma hopphästar. Jag kände mig lixom trygg på alla och det är hästar som ställer upp i alla lägen = skönt. 

hmmmm, nu blev ni nyfikna va?;) favorit eller inte det vet ni inte, söt iaf!

Söndag

Jag tog sovmorgon till 11 idag och tänkte ta en springtur till stallet då. Ångrade mig när jag kollade ut genom fönstret och har bara suttit inne sen dess. Hade trevligt hos Inez igår, kollade på fina hästar, käkade lite och sen kollade vi på film till kl 12. Vi är nog båda jätte sega idag, tur att vi inte har något planerat. Men nu ska jag cykla till stallet och skritta eucalyptus.

Myskläder på hela dagen. Kingsland t-shirt och Daniels hockeybyxor.



Favorit youtube klipp






Ridskor från Ariat

Jag har länge vela haft ett par skor från Ariat men det har aldrig blivit av. Nu har jag ju inga riktiga ridskor/stallskor så kanske på tiden att köpa nu. Dom är så grymt snygga och jag tror att man får mycket kvalité för pengarna! Vet dock inte vilken modell jag ska ha men dom ska iallafalla vara bruna. Någon som har ett par Ariat och kan säga hur dom är?

Ariat, Ms Cobalt XR Devon Pro, ca pris 2 589 kr 



Planer

Nu sitter vi i soffan och laddar hem I am number four och smider på planer inför sommaren, spännande! ;)

Hemma

Nu är jag hemma igen och sitter här med Sanna. Vi har precis kollat på alla filmer och analyserat lite, Sanna kan i bestämma vilken ordning hon tyckte om dom.
Jag har provat två stycken idag oxå, varav en bättre än den andra. Nu gäller det att bestämma sig vad man tycker och vad som är värt att satsa på. Fjäsket för pappa ingår såklart oxå;) 
Önskar att jag kunde köpa allihopa, det är så himla svårt att ta beslut.
Från i Fredags:

Filmtajm hos Inez

Jar har hunnit äta och byta om, nu ska jag gå och möta Inez. Ska bli kul för vi båda har nog väldigt mycket att berätta om. Hon ska även visa mig filmerna från alla provridningar, spännande!


Dressyrtävling i Falun

Gick upp kl 6 imorse för jag ville vara helt säker på att jag skulle hinna allt, åt frukost och fixade mig själv i ungefär 2 timmar. Sen åkte vi upp till stallet, släppte ut hästarna, knoppade och allt. Det blev lite dålig planering när vi skulle åka och sånt så vi blev lite tidiga, men det var kul att kolla på lite ryttare också! Under tiden började jag bli lite nervös och när min tränare inte kunde komma så blev jag ännu mer nervös. Det var ganska dålig framridning, eller det var väldigt blött! Inne i collecting ring så var han jätte lugn och fin. När jag kom in på banan så blev han spänd! Men det gick helt okej ändå, inga större missar. Vi fick 62,41%, det räckte inte till placering men jag är nöjd ändå eftersom det var våran första dressyrtävling tillsammans! Laura som tävlar för samma klubb som jag vann!

Mamma hörde flera stycken idag som sa att jag hade en fin ponny, kul :)



Idag är det tävling

Tidsinställt inlägg

Jag vill ha en bloggfri morgon och bara fokusera på mig själv, jag hinner dessutom inte blogga. Det ska bli en super spännande dag! Håll tummarna för mig och önska lycka till!

Bild från igår.



Tittar in!

Nu är det nämligen så att jag har haft jätte bra dag. Har hunnit med att prova 4 stycken och har en klar ordning på rankningslistan! Har verkligen hittat 2 drömhästar var av 1 med en riktig WOW-känsla. 
Imorgon ska vi prova 2 stycken, en här i Stockholm och en i Sala. 
Vill inte gå ut med så mycket information innan jag vet någonting men jag har några bilder som jag i bästa fall kommer lägga ut. Sen har vi såklart filmat en massa men det är lite för privat för tillfället. 
Sen kan jag oxå meddela att jag har klappat mina händer blåa på Innebandyn, jätte spännande match och Mora vann tillslut med 10-6, så kul!! Det är nämigen semi-final, bäst av 5 och jag ska med familjen ner och kolla på finalerna i Malmö om två veckor, så hoppas på att Mora kommer dit.
Åh justja, dethär va ju en hästblogg!!!
Vi hörs mera imorgon när jag kommer hem, om jag inte har svimmat av nervositet för Sanna nu då;)

Packat och klart

Har varit i stallet/ridhuset från 13.00 till 20.30, ganska så hungrig när jag kom hem. Det tar längre tid att putsa och packa än man tror. Och för mig som är otroligt noggran tar det extra lång tid för! Jag har iallafall fått i allt i tävlingsskåpet! Jag skippade att duscha EU, borstade igenom honom ordentligt istället. Jag knoppar honom imorgon. Nu ikväll så ska jag fixa mig själv, känns som det var länge sedan jag hade tid för mig själv. Ska även försöka att komma i säng innan kl 11.

Tävlingsskåpet packat och klart.




Dagens ridpass

Idag åkte vi till ridhuset och jag red igenom eucalyptus. Han gick TOPPEN idag, han var lugn och jätte mjuk. Känns väldigt skönt inför tävlingsdagen imorgon!

Dressyrskydden var i tvätten och jag orkade inte linda så det fick bli lamicell skydd.



Tävling imorgon

Imorgon ska jag tävla i Falun! Det blir min och eucalyptus första dressyrtävling tillsammans så det ska bli väldigt spännande att se reslutatet av all träning jag lagt ner på honom. Jag är bara lite nervös, men jag är skit taggad och det ska bli så himla kul att tävla igen!




Kingsland summer 2011

Jag tycker sommar kollektionen från Kingsland är otroligt snygg! Håller ni med?








Min morgon

Idag försov jag mig lite, så jag fick skynda att äta frukost och sen cykla till stallet. Men det gjorde nog inte så mycket att hästarna kom ut vid 9, för det är uselt väder idag. När alla hästarna var ute så mockade jag, samtidigt som jag spelade Ulrik Munter på typ högsta volym. Himla fin musik det där! Cyklade hem igen efter en timme i stallet ungefär och tog en liten promenad med min hund. Nu ska jag lägga mig på soffan med back on track t-shirt och värmekudde och vila någon timme. Sen blir det full fart igen resten av dagen! :D

Eu passade på att rymma när han trodde att jag inte såg.


Min hund.



FREDAG

Idag är den stora dagen för Inez, hon har längtat och tjatat hela veckan så jag började också längta för hennes skull. Hon ska alltså till Uppsala och Enköping och provrida några hästar. Det ska bli så spännande, kan knappt vänta tills hon hör av sig och berättar hur det gått. Jag hoppas verkligen att hon hittar en fin häst nu, för det förtjänar hon!

Inez och sin gamla ponny Jasmine.



RSS 2.0